Kaihlaniementie 10 G, 93400 Taivalkoski

Loma-asunto, 54 m², 1 mh, oh, keittiö, s, ph, parvi

mh. 85 000 €

mh. 85 000 €

Ala-Irnijärvi

Perustiedot

Kohdenumero 94
Kohdetyyppi Loma-asunto
Sijainti Kaihlaniementie 10 G
Kaupunginosa Ala-Irnijärvi
Kiinteistötunnus832-401-141-14
Huoneluku 1 mh, oh, keittiö, s, ph, parvi
Pinta-ala 54,0 m²
Kokonaispinta-ala 54,0 m²
Kerrosmäärä1
Muu ala 49,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-ala on ilmoitettu kerrosalana. Tontilla lisäksi grillikota 9,9 m2, lato 7,6 m2, puuliiteri 14 m2, kaksi kesäkeittiötä, tynnyrisauna 4 m2 sekä varasto 14 m2.
Tontin pinta-ala 5 000,0 m²
Tontti Oma tontti
Lämmitysjärjestelmä Takka tuvassa, puulämmitteinen hella keittiössä. Puulämmitteinen kiuas saunassa. Kaasukamiina lisälämmön lähteenä.
Ranta Oma ranta
Rannan tyyppi Järvi
Vapautuminen Sopimuksesta
Neliöhinta 1 574,07 €
Myyntihinta 85 000 €
Video

  Taivalkosken Ala-Irnin järvellä sijaitseva vapaa-ajan kokonaisuus: omalla rantatontilla mökki 54 m2 sekä useita piharakennuksia: grillikota, kaksi kesäkeittiötä, kaksi latoa, varasto ja huussi sekä rannassa tynnyrisauna. Pyöröhirsisessä mökissä on yksi makuuhuone ja parvi. Lisäksi keittiö, olohuone, pesuhuone, sauna sekä katettu, lasitettu kuisti järven suuntaan. Energianlähteenä on aurinkopaneelit 5 kpl sekä Victron Energyn invertterilaturi. Keittiön koneet toimivat aurinkosähköllä ja osin kaasulla. Oma vesikaivo, joka on käytössä kesäisin. Talvisin käyttövesi noudetaan Laurin lähteestä. Tämä aurinkoinen ja kotoisa lomakoti myydään osin kalustettuna. Aidattu, aurinkoinen tontti viettää loivasti Ala-Irnin rantaan. Rannassa on laituri ja venepaikkoja. Ranta on uimakelpoinen, matala ja hiekkapohjainen. Ala-Irnin järvi on Iijoen latvavesiä. Järvi on suuri kooltaan, rannoiltaan matala, selältä osin syväkin, jopa 11 metriä. Kalakannaltaan järvi on runsas. Matkaa Taivalkosken keskustan palveluihin on noin 50 km, samoin Kuusamon keskustaan. Lähin ruokakauppa on Tyrövaarassa, noin 15 km. Lähistöllä on useita matkailukohteita: Julma-Ölkky, Kylmäluoman matkailukeskus sekä Hossan matkailukeskus. Varaathan yksityisesittelyn tähän kohteeseen: Mika Käsmä, puh. 0400 390016, mika.kasma@tunturilkv.com tai Sari Käsmä, puh. 0406709766, sari.kasma@tunturilkv.com   

  Navigoi kohteeseen
Keittiö Jääkaappi, puuliesi, kaasuhella
Keittiön lattia Puu
Keittiön seinät Laatta, hirsipaneeli, lasikuitutapetti, tiili
Kylpyhuoneen lattia Laatta
Kylpyhuoneen seinät Pyöröhirsi, hirsipaneeli
Sauna Oma sauna
Olohuoneen lattia Puu
Olohuoneen seinät Hirsipaneeli, maalattu
Makuuhuoneiden lattia Puu
Makuuhuoneiden seinät Hirsipaneeli
Auton säilytys Pihalla autopaikat.
Rakennusvuosi 1997
Energiatodistus Energiatodistusta ei vaadita
Lämmitysjärjestelmä Takka tuvassa, puulämmitteinen hella keittiössä. Puulämmitteinen kiuas saunassa. Kaasukamiina lisälämmön lähteenä.
Rakennusmateriaali Pyöröhirsi, rakennusta ei ole lisäeristetty.
Energiankulutus 0
Muut maksut Kaihlaniementien talvikunnossapito noin 200 eur / vuosi. Taivalkosken kunnan jätehuolto yhdessä naapurien kanssa, noin 10 eur / vuosi. Kaupan kustannukset: ostaja vastaa lainhuudon kustannuksista, varainsiirtoverosta 4% kauppahinnasta sekä kaupanvahvistajan kulusta (120 eur puolitettuna myyjän kanssa.).
Kiinteistövero 240 € / v
Kauppa Tyrävaaran kauppa 15 km
Koulu 15 km
Rakennuksen lisätiedot Alkuperäinen rakennus- ja käyttöönottovuosi on 1997. Rakennusta on laajennettu vuonna 2001. Pihalla grillikota, kesäkeittiö x 2, lato x 2, tynnyrisauna, huussi sekä varasto. Grillikodan katto on romahtanut lumen painosta talvella 2020. Kohteen kunto on määritelty luokituksella "tyydyttävä". Tätä määritelmää käytetään poikkeuksetta, mikäli kohde ei ole uusi, uuden veroinen, tai sitä ei ole kuntotarkastettu. Tyydyttävä -luokituksella oleva kohde voi kuitenkin olla aistinvaraisesti hyväkuntoinen ja pelkästään pintaremontin tarpeessa.

Mika Käsmä
METSÄTALOUSTEKNIKKO, AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ
  0400390016
  Lähetä viesti

Haluatko lisätietoja juuri tästä kohteesta?

Syötä yhteystietosi niin lähetämme lisätietoja!

Kiitos, otamme sinuun pian yhteyttä!